Cererile de finanţare se pot retrage

De Simona Albinaru
Cererile de finanţare se pot retrage
Retragerea cererii de finanțare prin PNDR 2020 care a fost depusă online pe portalul oficial al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (www.afir.info) se poate face la cerere de către solicitant, indiferent de stadiul verificărilor procedurale în care se află proiectul, până la momentul semnării contractului de finanțare cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Astfel, cei care doresc să retragă solicitarea de finanțare vor completa un formular-tip – Formular de retragere a Cererii de finanțare – pe care îl vor depune la sediul Oficiului Județean (pentru proiectele care nu prevăd construcţii – montaj) sau la sediul Centrului Regional (pentru proiectele care prevăd construcţii – montaj). Acesta va cuprinde datele solicitantului, motivele care stau la baza acestei cereri și va fi semnat de către acesta, urmând a fi ulterior înregistrat la AFIR (OJFIR sau CRFIR, după caz). Formularul de retragere a Cererii de finanțare se depune completat, înregistrat și semnat, la secretariatele oficiilor județene ale AFIR din județul/regiunea în care se propune implementarea proiectului, de luni până joi, în intervalul orar 8:30-17:00, iar vineri între orele 8:30-14:30.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !