Cerşetor de succes în tramvaie

6Comentarii
ORADEA – Un bărbat în floarea vârstei reuşeşte să impresioneze orădenii care circulă cu tramvaiul, destui fiind cei care se lasă convinşi de povestea lacrimogenă pe care aşa-numitul bistriţean o repetă cu glas tânguitor. Video

Însă în timp ce susţine că a lăsat ruşuinea deoparte pentru a salva viaţa copilului său, bărbatul a coborât rapid din tramvai şi s-a urcat imediat într-un din sensul opus când reporterul J.b. a vrut să-l întrebe mai amănunţit despre povestea invocată.

Mai mult, deşi omul apelează la numele cunoscutului Cristian Tabără, omul de televiziune de origine orădeană nu şi-a amintit de filmările de la Spitalul Fundeni. Aşa încât concetăţenii inimoşi ar trebui să se uite mai atenţi la mapa şi actele de care se prevalează bărbatul.

Cristian Horgos6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor