CET dă căldură din octombrie

12Comentarii
CET dă căldură din octombrie
ORADEA - Electrocentrale Oradea se pregăteşte pentru intrarea în sezonul rece. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Eustafie Ilisei, începând cu data de 1 octombrie CET va trece la umplerea cu agent termic a instalaţiilor de încălzire centrală.

„În consecinţă, solicităm consumatorilor să finalizeze cu maximă operativitate lucrările de întreţinere şi reparaţii efectuate la instalaţiile interioare din imobile, până la data menţionată”, transmite Ilisei, care mai precizează că umplerea instalaţiilor nu înseamnă neapărat că CET va şi da drumul la căldură. Adică, pentru început, reţeaua termică va fi umplută cu apă rece… „Furnizarea căldurii va începe după ce se vor înregistra trei zile consecutive în care pe timpul nopţii, între intervalul orar 18:00 şi 6:00 dimineaţa, se vor înregistra temperaturi mai mici de 10 grade Celsius”, declară Ilisei.

Pe de altă parte, Electrocentrale continuă să-şi repare reţeaua de distribuţie, deoarece la recenta probă de presiune magistrala din Rogerius a cedat în 84 de locuri!

Călin Corpaş12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor