CET II Oradea, licitat pentru a treia oara

CET II Oradea va fi scos pentru a treia oarã la licitatie în data de 05.04.2006. Licitatia va avea loc la sediul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Bihor, pe strada Dimitrie Cantemir, nr. 2-4.

„Licitatia se organizeazã pentru vânzarea ansamblului de bunuri mobile si imobile, proprietate a debitoarei SC Termoelectrica SA, cu sediul în Bucuresti, B-dul Lacul Tei, nr.1-3, sectorul 2”, ne-a informat Vasile Farc, de la Compartimentul Relatii cu Presa din cadrul DGFP Bihor. Pretul de pornire a licitatiei este de 145.460.392 RON fãrã TVA. „Suma reprezintã valoarea ansamblului de bunuri, respectiv 290.960.784 RON fãrã TVA, diminuatã cu 50% în conformitate cu art. 158 alin (8) din OG 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã cu modificãrile si completãrile ulterioare”, a precizat reprezentantul Finantelor bihorene. Descrierea datelor tehnice si a stãrii fizice a bunurilor se regãseste în raportul de evaluare. Acesta poate fi consultat la sediul Directiei Generale a Marilor Contribuabili din Bucuresti, et.4, cam 404 sau la sediul DGFP Bihor.

Conditii de mediu

Cumpãrãtorul va trebui sã sisteze depozitarea pe amplasamentul depozitelor de zgurã si cenusã Rontãu, pânã la 31 12.2006. În acest scop, societatea trebuie sã întocmeascã programul de închidere si monitorizare postînchidere pe o perioadã de minim 30 de ani. Proprietarul depozitului este obligat sã aibã constituit un fond pentru acoperirea costurilor de închidere si urmãrire postînchidere a depozitului pe 30 de ani.

Suprafetele care au fost ocupate de depozite de deseuri se înregistreazã în registrul de cadastru si se marcheazã în mod vizibil pe documentele cadastrale.

Eventualul cumpãrãtor este obligat sã întocmeascã Bilantul de mediu de nivel I si II si evaluarea de risc, conform legii în vigoare.

În cazul în care CET II nu-si gãseste cumpãrãtor nici la cea de a treia licitatie, organul de executare silitã poate sã reia, oricând, în termen de cinci ani, conform Codului de procedurã fiscalã licitatia obiectivului

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !