Cezar, copilul beat-mangă!

22Comentarii
Cezar, copilul beat-mangă!
Un băieţel de 4 ani, din localitatea gălăţeană Vlădeşti, a intrat în comă după ce a băut o sticlă de vin. Mama spune că e o obişnuinţă şi că nu are ce să-i facă.

Din cauza asta ea riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti.

Dus imediat la spital, puştiul, pe nume Cezar, a fost conectat la aparate pentru a fi menţinut în viaţă, dar nici după circa 12 ore nu s-a trezit din inconştienţă. Deoarece îngurgitarea de băuturi alcoolice pare să fi ajuns la rang de obişnuinţă pentru băieţel, asistenţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Galaţi iau în calcul luarea lui din mijlocul familiei.

Cezar este mezinul familiei Anghelinei, dar la doar 4 ani are un obicei pe care mulţi adulţi îl dobândesc după ani întregi de “exerciţiu”: copilul este îndrăgostit de băutură, manifestând o deosebită predilecţie pentru vin! Cel puţin aşa reiese din povestirile mamei. Tot vin a băut şi miercuri după-amiază, după ce s-a întors cu părinţii săi de la câmp.

“A fost cu noi la lucernă, iar când ne-am întors, noi ne-am dus să dormim, iar el a rămas singur prin curte să se joace. Abia mai târziu l-a găsit soţul meu întins pe jos şi nu mai mişca deloc. Cred că vin băuse, că asta îi place. Ce să-i fac?! A mai băut de multe ori.

Ia sticla, scoate dopul şi dă pe gât”, susţine Mariana Anghelinei. Micuţul Cezar a fost adus la Spitalul de Urgenţă în comă profundă, fiind ţinut sub supraveghere în Reanimare. Medicii spun că băieţelul avea o insuficienţă respiratorie şi circulatorie, caracteristică intoxicaţiilor etilice şi susţin că numai timpul va decide în privinţa şanselor sale de recuperare.

Sursa: Click22Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor