CF Liberty a ratat prea mult

CF Liberty a ratat prea mult
CF Liberty se mentine neînvinsa din 8 octombrie si a bifat al noualea joc în care nu a primit gol în acest tur de campionat. Salontanii au fost mai prezenti în joc, dar nu au fost în stare sa fructifice ocaziile avute.

În prima repriza, Ianc si Zoicas au scapat singuri cu portarul Anghel, dar au ratat nepermis. Dupa o a doua repriza controlata în cea mai mare parte, Liberty putea da lovitura în minutul 90, când L. Rus a centrat, Marincean a trimis mingea cu capul si portarul Anghel a avut un reflex salvator. Cu acesta remiza, echipa din Salonta a acumulat +5 la „adevar”, dar a cazut un loc în clasament, fiind devansata de IS Câmpia Turzii, învingatoare la Alba Iulia.

„A fost un meci de lupta pe un teren greu. Chiar daca realizarile tehnice au cam lipsit, noi ne-am creat cele mai mari ocazii de gol, dar le-am irosit prea usor. Pacat, dupa joc si raportul ocaziilor am fi meritat sa câstigam aceasta partida”, spune antrenorul Adrian Vasâi.

CASETA TEHNICA

Gloria II Bistrita – Liberty 0-0
Stadion Orasenesc Beclean. Teren moale. Spectatori: 100
Gloria II: Anghel – Târca, Lorincz, Paica – R. Stan, Florea (’75 C. Bucur), Majer, Bors (’67 Panait), Predica – R. Radu, Sz. Szekely. Antrenori: Ion Balaur si Dan Matei.
Liberty: Szasz – Coca, Marincean, Zaha, Cornaci – Ianc, E. Bucur, Mândru, Farcau (’75 Bente), Iambor (’64 L. Rus) – Zoicas (’78 Radu Dan). Antrenor: Adrian Vasâi.
Remarcatii meciului: Anghel / Mândru, Cornaci
Cartonase galbene: R. Radu, Paica, Predica / E. Bucur, Ianc, Zaha
Arbitri: Victor Berbecaru (Rm. Vâlcea) – Eduard Dumitrescu (Pitesti) si Lajos Szanto (Tg. Mures).
Observatori FRF: Tiberiu Szatmari (Tg. Mures), Ioan Olah (Sf. Gheorghe)

Teodor Biris