CFR – Gloria, egal intre prieteni

CFR – Gloria, egal intre prieteni
CFR Cluj si Gloria Bistrita, care sambata au terminat la egalitate (scor 0-0) meciul lor direct, sunt cluburi infratite.

Conducerile celor doua grupari din Ardeal sunt prietene la catarma, contribuind decisiv la ramanerea lui Mircea Sandu in functia de presedinte al FRF.

Si jucatorii se cunosc foarte bine intre ei. Nu mai putin de sapte titulari ai formatiei-gazda au evoluat in trecut pentru Gloria (Turcas, Jula, Miclaus, Fl. Dan, Minteuan, Coroian si Turcu). Echipei lui Sabau i-a trecut de cateva ori, cu precadere in repriza a doua, glontul pe la ureche.

RACEALA. Dorinel Munteanu n-a putut juca din pricina unei raceli. ‘Munti’ era trecut titular pe foaia de joc cu cateva minute inaintea fluierului de start. Pana la urma, el a decis sa-i cedeze locul sau in echipa lui Svetozar Mijin.

‘N-am jucat fiindca, desi acum doua zile m-am simtit foarte bine, azi-dimineata (n.r. – ieri) am simtit o stare de moleseala… Oricum, nimeni nu e de neinlocuit la echipa’, aprecia tehnicianul dupa terminarea jocului.

MUSAFIRI. In tribunele arenei ‘CFR’ au luat loc si internationalii Razvan Cocis si George Florescu, fosti jucatori ai Universitatii Cluj, legitimati in prezent la Serif Tiraspol. Cocis si Florescu au fost pregatiti la ‘U’ de Sabau. ‘Ar fi o onoare pentru mine sa lucrez cu Hagi la Poli Timisoara’, a spus Cocis, aflat la un pas sa se transfere la echipa de pe Bega.

CONFLICT. Adrian Anca a fost permanent apostrofat din tribuna de spectatori, care i-au reprosat lipsa de eficacitate (atacantul clujean n-a mai marcat in campionat de aproape 800 de minute). ‘Hai sa ne intalnim dupa meci si sa reglam conturile!’, l-a amenintat ‘varful’ pe spectatorul cu gura mare. Galeria Gloriei la acest joc a numarat 13 persoane.

DECLARATII. Patronul clujean Arpad Paszkany nu pricepe ce se intampla cu echipa sa in meciurile de-acasa:

‘E un fenomen ciudat la Cluj. Nu reusim sa inscriem in poarta echipelor mici. Azi am castigat un jucator, Roszel (comparat fizic cu Rooney si aflat la primul meci in acest sezon)’. ‘In conditiile in care sapte jucatori care au trecut pe la Bistrita se afla acum in lotul de la CFR, consider ca punctele s-au impartit frateste. Rezultatul ma multumeste, calitatea jocului – nu’, a zis bistriteanul Jean Padureanu.

Ioan Sabau, imbracat intr-un elegant costum de culoare inchisa, nu si-a ascuns bucuria rezultatului: ‘Sunt fericit. Mai mult nu puteam face in fata unei echipe mai bune decat a noastra. Echipa mea a trecut prin momente comice’.

Sursa: Onlinesport.ro