CFR aloca 26 de milioane de lei pentru reparatia podurilor din Regionala Timisoara

De M. Hoster
Reactualizat la:
CFR aloca 26 de milioane de lei pentru reparatia podurilor din Regionala Timisoara
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA va derula în perioada viitoare o serie de noi investiţii în domeniul infrastructurii feroviare. Banii provin din fonduri europene şi de la bugetul de stat. O parte dintre cele 67 de milioane de lei, mai precis peste 26 milioane de lei vor fi alocaţi pentru lucrări ce vor fi executate pe raza de acţiune a Regionalei Timişoara.

Aceste lucrări au fost incluse în lotul III de lucrări, cele aflate în raza de acţiune a SRCF Timişoara. Aici vor fi efectuate lucrări de reabiltare şi consolidare pentru patru poduri: două aflate pe linia CF Simeria – Livezeni, la km 72+569, şi la km 36+673; două pe linia CF Ilia – Lugoj, la km 5+403 şi la km 3+724, respectiv un podeţ aflat pe linia CF Ilia – Lugoj, la km 12+255. Valoarea estimată a lucrărilor este de 26.320.050 lei. Valoarea estimată a achiziţiei totale, pentru lucrările din toate regionalele, este de 67.264.420 lei fără TVA. Sursa de finanţare este asigurată din fonduri nerambursabile, de la Comisia Europeană, în proporţie de 69,25% şi din fonduri de la Bugetul de Stat în proporţie de 30,75%.

Perioada de execuţie va fi de 24 de luni de la data atribuirii contractului (la care se adaugă perioada de garanţie de 12 luni, după terminarea lucrărilor).

În ceea ce priveşte lotul III, au depus oferte mai multe firme, mare parte dintre acestea din străinătate: societatea Selina SRL din Oradea, Bilfinger Berger Baugesellschaft M.B.H., Alpine Bau Gmbh, Sopmet SA – Metabet, Tuzi Construzioni Generali S.P.A.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !