CFR reduce cheltuielile prin anulare de trenuri

1Comentariu
CFR reduce cheltuielile prin anulare de trenuri
CFR călători a anulat trenul IC Bucureşti Nord – Oradea pe distanţa Cluj Napoca – Oradea.

Pentru adaptarea traficului la solicitările pasagerilor şi pentru optimizarea costurilor şi reducerea cheltuielilor companiei, CFR Călători anulează parţial sau total o serie de trenuri sau modifică rangul acestora.

Modificări

Două modificări importante afectează traficul de călători din Staţia Oradea. Este vorba de anularea, parţial, începând cu data de 15/16 mai, a trenului IC 531 Bucureşti Nord – Cluj Napoca – Oradea, trenul anulându-se pe distanţa Cluj Napoca – Oradea. Astfel călătorii care doreau să vină de la Bucureşti cu acest tren, care ajungea la Oradea la ora 01:05, vor trebui să se oprească la Cluj Napoca şi să găsească altă variantă de legătură.

De asemenea, începând cu data de 16 mai, trenul IC 532 Oradea – Cluj Napoca – Bucureşti Nord se anulează pe distanţa Oradea – Cluj Napoca.

Trenul avea plecarea din Oradea la ora 11:20. O variantă pentru înlocuirea acestuia ar putea fi trenul Regio Oradea Cluj Napoca 15204.

Atfel, în prezent, singura legătură directă Oradea – Bucureşti Nord este trenul IR 1742 Satu Mare – Bucureşti Nord cu plecare din Oradea la ora 20:33 şi similarul lui, trenul IR 1741 Bucureşti Nord – Satu Mare care ajunge la Oradea la ora 07:08.

O altă modificare cu directă legătură cu staţia Oradea, începând cu data de 15 mai, este cea a trenului IR 1744 Baia Mare – Timişoara Nord, care se modifică pe întreaga distanţă.

Totodată, CFR mai anunţă că vor interveni modificări şi în circulaţia trenurilor regio care vor fi anunţate la nivel local, în staţiile de plecări/sosiri.

Pentru a nu avea surprize neplăcute CFR Călători roagă pasagerii ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile și agențiile de voiaj CFR, la telefon 021/9521 sau să acceseze www.cfrcalatori.ro.

 

Taguri: , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor