Cheeky Girls în conferinţă contracost

10Comentarii
Cheeky Girls în conferinţă contracost
ORADEA – Săptămâna trecută, gemenele care formează trupa pop Cheeky Girls au făcut un scurt popas în oraşul de pe criş, cu scopul de a-şi vizita bunica.

Pe plaiurile mioritice, fetele nu se bucură de aceeşi popularitate pe care o au peste hotare, cu toate acestea s-au arătat extrem de secretoase când au ajuns în Oradea, nedorind să ia legătura cu presa. Nu acelaşi lucru se poate spune despre popasul făcut în Cluj-Napoca.

Presa centrală, anunţă că Monica şi Gabriela Irimia au fost de acord să susţină o conferinţă, dar contracost, adică 20 lei/persoană.  Impresarul trupei, care este chiar mama lor, Margareta Irimia a explicat că taxa era necesară doarece gemenele trebuiau să susţină în faţa jurnaliştilor un mini-concert. Cum era de aşteptat, jurnaliştii au dat înapoi, preferând să renunţe la conferinţa de presă. Drept urmare, mama vedetelor a anulat taxa de participare, dar a impus unele măsuri de securitate, puţin spus exagerate.

Jurnaliştii au fost nevoiţi să-şi lase datele de contact, să prezinte legitimaţia de presă (nimic ciudat până aici) şi să citească un formular în limba engleză despre modul în care se va desfăşura conferinţa de presă. În formularul respectiv era specificat ce nu aveau voie cei jurnaliştii să întrebe.

Astfel, întrebările despre:  probleme financiare, viaţa sexuală a fetelor, imigraţi, familie, prieteni sau consumul de alcool şi droguri, au fost strict interzise.

Ioana Iuhas10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor