Restaurantul Meatic a fost deschis în mai 2017 pe Delavrancea 3 și a devenit, încă de la înființare, un adevărat reper pentru industria horeca din vestul țării. Motivele rămân private, însă planurile de viitor sunt deja conturate și se anunță de mare impact pentru ospitalitatea românească.
În singurul mesaj public cu privire la părăsirea afacerii, Adrian Hădean declară: „Unele lucruri țin mai mult, altele mai puțin, și cu siguranță fiecare acțiune a noastră are un timp în care se manifestă plenar, apoi, din varii motive, se stinge și rămâne în ecouri până o înghite timpul cu totul. Întocmai e și cazul proiectului Meatic de la Oradea, în care am pus cantități enorme de energie din mai 2017 până azi, când am decis să opresc acest flux de energie plecat dinspre mine către o întreprindere a cărei miză n-o mai văd”.
Cu onestitatea și respectu-i caracteristic, Adrian Hădean refuză să detalieze contextul care a dus la această decizie.
Trimite articolul
XContextul e dat de asociatii dansului, cei din Oradea, acolo a fost vesnica problema!
Cocalar snob
Ce tragedie de aici incolo nu mai mancam 🙂 🙂
falimentul la mancat acei multi clienti
Adi Hădean~Ádi Hagyán :-)))
Huuuu… Unde vor manca, “zecile de mii” de oradeni infometati…?
Pasztor e de vina! :)))
Ah! draga domnule Hadean, pai cum? Gata cu “modul stramosesc” de a pregati mancarea?( pulled pork si ale T-bone-uri din copilarie…) Sau n-o mai “punem pe ma-sa in farfurie”, ca deh ! la toti ne facea mama gazpacho atunci cand eram la gradinita…? Citez cu umilinta din elucubratiile domnului respectiv.
Scump domnule scump.
Macar daca mancam nu mai gasim fire de barba in mancare ! Drum bun !
Varza este lux în regatul clătitei.
Mare paguba-nciuperci …
ca la Paris, ca la Paris, falimentul va manica, cocalari cu pretentii de mari chefi
cica zeci de mii de clienti, Oradea nu e Paris, nene, sa ai tu zeci de mii de clienti si in plus arati ca un chef caldarar de la satra, normal ca ai dat faliment, o fi de la firele de barba ce-ti cad in mincare.
De ce sa mai stea fraieru la Oradea intre tarani cand poate deschide la mitici, doar banu-l intereseaza nu sa “faca mancare”. Baliverne, ca de artist. Lui sa-i fie de bine.
In primul rand Hadean era doar de reclama.
Restaurantul e detinut de (penalul) patron de la Technova.
S-a suparat ca pe Tripadvisor a cazut de pe 1 pe 3 :)))))))). PLM, la ce preturi aveai, nici nu ma mir. Va credeti Gordon Ramsay toti bucatarii astia.
Din pacate oradenii nu prea au cultura culinara, si nu ma mira ca s-a restras.
Ma mir amai mult faptul ca a rezistat atat.
… o shaorma cu de toate boss…:))