Chevroletul a ajuns la Sârbi

Chevroletul a ajuns la Sârbi
Unul dintre cititorii Jurnalului bihorean a devenit sâmbătă fericitul posesor al unui Chevrolet Aveo, acordat de ziarul nostru şi Chevrolet West, prin tragere la sorţi. Extragerea talonului câştigător la concursul nostru puzzle a avut loc în cadrul unui spectacol desfăşurat la Lotus Market.  Chevroletul a ajuns la Sarbi 07.05.2006 I video video video video video video video

A fost cea de-a opta maşină câştigată de cititorii noştri în decursul timpului.

Spectacol cu premii

Extragerea talonului norocos a avut loc în cadrul unui program artistic prezentat de Lulu Cremeneanu. Spectacolul a fost deschis de majoretele de la Sweet Melody. Colecţia Rovex primăvară-vară 2006 a făcut apoi deliciul publicului, piesele vestimentare fiind îmbrăcate de manechinele agenţiei Ami Art.

Cei prezenţi au avut ocazia de a asculta patru melodii din repertoriul interpretei clujene Anamaria, cunoscută în special pentru piesa „Ochii tăi”, care a evoluat live sub cupola Lotus Market .

Spectacolul a fost presărat cu premii din partea J.b. şi Chevrolet West, oferite persoanelor care răspundeau corect unor întrebări simple legate de activitatea acestora. Trupa de dans Bizzar a antrenat atmosfera, pregătind momentul culminant, extragerea fericitului posesor al unui Chevrolet Aveo.

Cea care a extras talonul câştigător din portbagajul maşinii, plin de taloane de concurs, a fost Alexandra, o fetiţă de 9 ani. Ea fost aleasă din public pentru a extrage unul dintre cele 3.000 de taloane trimise la Jurnal bihorean. Comisia de validare – alcătuită din Alexandru Seres, redactor-şef la Jurnal bihorean, Andrei Breaz, marketing manager Inform Media, Florin Budeu de la Radio Transilvania, Adrian Dumitriu de la Chevrolet West şi notarul public Adrian Stanca – l-a declarat câştigător al premiului pe Viorel Igna, din Sârbi.

Claudia Curta