Chirii de peste 10.000 de lei

ORADEA – Cele opt spaţii din Piaţa Rogerius au fost câştigate, prin licitaţie, de şase firme din Oradea. Atât societăţile comerciale care au fost desemnate câştigătoare, cât şi cele ale căror oferte au fost respinse, au fost informate joi, în scris, cu privire la decizia comisiei de licitaţie.

Emil Mercea, preşedintele comisiei şi inginer responsabil cu investiţiile şi achiziţiile în cadrul Regiei Autonome Pieţe, Agrement şi Salubritate (RAPAS) Oradea, ne-a informat că semnarea contractelor de închiriere  va avea loc după data de 1 februarie, ultima zi de depunere a eventualelor contestaţii.

Oferte variate
Nici una dintre chiriile pe care societăţile câştigătoare le vor plăti timp de cinci ani nu este mai mică de 2.000 de lei. SC Capitolium a câştigat licitaţia pentru un spaţiu comercial, cu o chirie de 8.500 de lei pe lună, plus TVA. Asta înseamnă peste 10.000 de lei noi. SC Universal 91 SRL din Oradea a licitat şi a câştigat două spaţii, cu o chirie de circa 3.400 lei pentru fiecare. SC Panificaţie Bede va semna contractul de închiriere pentru un spaţiu, cu o chirie de aproximativ 2.890 lei. Societăţii Timovladian, din Oradea, îi revin două spaţii pentru comercializarea produselor de alimentaţie publică, cu o chirie de circa 2.500 de lei pe lună. Firma Vatra Pan a oferit în jur de 2.200 de lei pe lună pentru un spaţiu, iar Pradek SRL din Oradea a câştigat cu o ofertă de circa 2.046 de lei pe lună.

Claudia Curta

 

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !