Chirurgie estetică la Deva

8Comentarii
Chirurgie estetică la Deva
Deva – Estetic Top 10 este singura firmă din judeţ care execută intervenţii de chirurgie estetică. Hunedorencele lasă orice grijă materială deoparte atunci când este vorba de a arăta cu cel puţin 10 ani mai tânără. Şi pentru aceasta apelează la unicul cabinet care execută chirurgie estetică din Deva.

„Femeile vin şi primul lucru pe care îl doresc este să apeleze la tehnica chirurgicală. Însă aceasta este indicată doar pentru vârste mai înaintate în care variantele alternative nu mai dau randament. Le recomandăm în locul liftingului tratamente cu laser, biocurenţi, creme speciale. Însă sunt persoane care ţin cu tot dinadinsul şi fac lifting total, adică ridicarea frunţii, feţei, gâtului şi preuricular. O astfel de operaţie durează circa 3 ore, iar perioada de refacere este de două săptămâni”, declară dr. Octav Badea, specialist în chirurgia plastică şi reparatorie.

Preţurile practicate pentru orice intervenţie chirurgicală în clinica privată din Deva sun la jumătate faţă de oriunde altundeva în lume. Cele mai solicitate practici chirurgicale sunt cele de ridicare de sâni, implanturile cu silicon gel şi liftingul facial pentru femei. Bărbaţii sunt şi ei clienţii Clinicii Particulare Estetic Top 10 din Deva şi solicită rinoplastii, ortoplastii sau ginecoplastii, dar şi eliminarea stratului de grăsime de pe abdomen.

În chirurgia estetică, tehnologia s-a perfecţionat continuu, astfel că sunt realizate cicatrici tot mai mici, iar recuperarea este mai rapidă. Materialele utilizate sunt din ce în ce mai performante, iar unele protezele montate sunt garantate pe viaţă. Medicul mai spune că un chirurg de estetică are o mare responsabilitate, întrucât la el vin oameni sănătoşi pe care trebuie să îi facă mai frumoşi.

Ina Jurcone8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor