Chivu nu pleaca de la AS Roma

Chivu nu pleaca de la AS Roma
Căpitanul reprezentativei de fotbal a României, Cristian Chivu, dorit de marile cluburi italiene AC Milan, Inter şi Juventus, a anunţat că nu doreşte să părăsească actuala sa formaţie, AS Roma, informează presa din Peninsulă.

Căpitanul reprezentativei de fotbal a României, Cristian Chivu, dorit de marile cluburi italiene AC Milan, Inter şi Juventus, a anunţat că nu doreşte să părăsească actuala sa formaţie, AS Roma, informează presa din Peninsulă, citată de Rompres.

“Nu inteţioneză să plec de la AS Roma”, a spus Chivu cu ocazia unei serate în beneficiul fundaţiei “Football for Children” care, sub patronajul autorităţilor provinciei Roma, a iniţiat un proiect privind construirea unor terenuri de sport în România.

Referindu-se la zvonurile din presa italiană, despre un posibil transfer chiar din această iarnă, Chivu a spus: “Să plec în luna ianuarie? Nu este o variantă concretă. Sunt la AS Roma şi sunt mulţumit că mă aflu aici. Nu ştiu ce planuri au conducătorii clubului în legătură cu mine, dar eu vreau să joc în continuare aici şi să obţin performanţe cât mai bune cu actuala mea echipă”.

Ziarele din Peninsulă au scris recent despre interesul lui AC Milan faţă de internaţionalul român, care ar urma să-l înlocuiască la gruparea milaneză pe fundaşul Jaap Stam, după ce acesta a anunţat că intenţionează să se întoarcă în Olanda.

Onlinesport.ro