Chris Art, o soluție oradeană pentru proiectare! (P)

Reactualizat la:
Chris Art, o soluție oradeană pentru proiectare! (P)
Stimati fosti, actuali si viitori clienti, va multumim pentru alegerea facuta! Intr-adevar, “Cu noi, visele dumneavoastra devin realitate”. Societatea noastra, S.C. CHRIS ART S.R.L., are ca obiect de activitate proiectarea de constructii civile, industriale si agrozootehnice. 

Oferim servicii complete de proiectare generala (proiecte pentru toate specialitatile – arhitectura, structura de rezistenta, instalatii electrice, sanitare, termice si ventilatii, drumuri si sistematizare verticala – la toate fazele de proiectare), incepand de la primii pasi (inchegarea solutiei dupa dorintele beneficiarului, sub indrumarea noastra profesionista), depunerea si ridicarea actelor la si de la institutii (certificate de urbanism, avize, autorizatie de construire / desfiintare) , asistenta tehnica obligatorie si suplimentara, la cerere, pana la finalizarea lucrarilor.

Avem experienta si in elaborarea de Studii de Fezabilitate pentru accesarea de fonduri europene, in colaborare cu consultantul financiar pe care vi l-ati ales sau pe care vi-l putem recomanda.

Elaboram documentatii de urbanism (documentatie pentru obtinerea avizului comisiei de urbanism, Planuri Urbanistice de Detaliu si Zonale).

De asemenea, oferim servicii de verificare atestata a proiectelor, in domeniile B1 (siguranta in exploatare) – arhitectura , D (igiena mediului si sanatatea populatiei) – toate domeniile, F(protectia la zgomot) – arhitectura.

Va punem la dispozitie consideratia noastra pentru dorintele si nevoile dumneavoastra, tineretea, tenacitatea, dar si experienta considerabila in timp si numar de lucrari executate in toata tara, ale echipei noastre, precum si interesul pentru modul in care va investiti banii, prin gasirea de solutii optime atat din punct de vedere financiar, cat si tehnic.

Daca va doriti calitate, seriozitate si colaboratori pe masura dumneavoastra, contactati-ne si nu veti regreta.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati site-ul nostru: www.chris-arh.ro si sa ne contactati la numarul de telefon 0740.89.11.98 .

Ne gasiti pe str. George Topirceanu nr. 14, Oradea.

Va asteptam cu drag!

 Cu stima,

Administrator S.C. CHRIS ART S.R.L.

Arh. Cristina – Antonina Buruiana