Cimitirul Rulikowski, deschis pana la ora 21

Reactualizat la:
Cimitirul Rulikowski, deschis pana la ora 21
Administraţia Cimitirului Municipal Rulikowski anunţă că, în zilele de 27 si 28 octombrie, Cimitirul va fi deschis între orele 8:00 – 21:00.

Accesul auto va fi permis în schimbul unei taxe de 5 lei pe poarta principală, iar iesirea se va face pe poarta nr. 3 – spre Cartierul Europa.

În data de 1 noiembrie (cu ocazia Zilei Morţilor), cimitirul va fi deschis între orele 8:00 – 24:00. Accesul auto în cimitir va fi interzis, cu excepţia autovehiculelor care transportă persoane cu handicap locomotor sau mobilitate redusă, care vor trebui să aibă asupra lor legitimaţia care atestă acest fapt. Viteza de deplasare în incinta cimitirului este de maxim 20km/h, parcarea se va face fără a deranja accesul pietonilor şi traficul auto. Cei care doresc unelte (sape, greble, lopeţi, mături etc) pentru aranjarea mormintelor, le pot obţine la intrarea în cimitir de la postul de pază, pe bază de buletin.

Aparţinătorii care nu cunosc poziţia corectă a mormintelor în parcele se pot adresa biroului de evidenţă situat la intrarea în cimitir. În zilele de 27-28 octombrie, respectiv 1 noiembrie 2012, nu se vor desfăşura activităţi de concesionări, respectiv reconcesionări a locurilor de veci.

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !