Cinci investitori în FC Bihor

ORADEA - Consilierii locali au decis, ieri, calea de urmat în ceea ce priveşte viitorul FC Bihor. Cu trei variante sub nas, aleşii au bâjbâit până să se decidă.

Doar după discuţii aprinse s-a decis pentru a treia variantă, care presupune atragerea unui al cincilea asociat, care să subscrie, în doi ani, un capital de minim 10.000.000 lei, din care 1/3 se varsă la acceptarea în club, iar restul în rate lunare egale.

Oportună

„Varianta a treia este cea mai oportună în acest moment. Dacă vine cineva, investeşte direct în club. Şi celelalte sunt fezabile, dar necesită un termen mai mare de implementare şi banii nu merg direct în club”, crede Mircea Matei. Pedelistul a avut chiar un schimb de replici cu liberalul Mihai Manea, care a cerut amânarea proiectului.

Susţinerea pentru varianta a treia a venit şi din partea Executivului local. „Fiecare variantă are avantaje şi dezavantaje. Având în vedere licitaţiile anterioare, care n-au avut nici un rezultat, am propus varianta cu al cincilea investitor”, declară viceprimăriţa Biro Rozalia. Proiectul a primit 18 voturi pentru şi patru abţineri.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !