Cinci localităţi din Bihor pe lista lui Udrea

25Comentarii
Cinci localităţi din Bihor pe lista lui Udrea
Ministerul Dezvoltării şi Turismului investeşte în acest an în: Nucet, Beiuş, Băile Felix, Borş şi Săcuieni.

Pe lista cu programele şi proiectele de investiţii în turism finanţate în acest an de la bugetul de stat cu o sumă totală de 40 de milioane de euro, aprobată la jumătatea lunii februarie de Executiv, la propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, se numără construcţia unui complex balnear şi de agrement la Snagov, reabilitarea gării regale Sinaia şi dezvoltarea infrastructurii de agrement pe Lacul Morii din Bucureşti.

Bihorul figurează cu construcţia unor complexe balneare în Beiuş, Borş şi Săcuieni şi a unui aquaparc la Băile Felix, toate din judeţul Bihor,.Pe lângă investiţiile în zonele se schi din Băişoara (Cluj), Şugaş-Băi (Covasna), Borsec (Harghita), Durău (Neamţ), Braşov, Predeal, Buşteni, Sinaia, Azuga, Râşnov , Păltiniş sunt confirmate investiţii în pârtia de schi de la Nucet. .Proiectele se încadrează în cele patru subprograme naţionale de investiţii în turism, respectiv “Schi în România”, “Dezvoltarea infrastructurii turistice în zona montană înaltă”, “Dezvoltarea echilibrată şi integrată a staţiunilor turistice balneoclimaterice” şi “Dezvoltarea echilibrată şi integrată a zonei turistice din Delta Dunării şi a staţiunilor turistice de pe litoralul Mării Negre”.Sumele de la bugetul de stat se alocă în completarea surselor proprii ale autorităţilor publice locale. Autorităţile publice locale sunt cele care organizează achiziţiile publice necesare derulării investiţiilor şi răspund de utilizarea sumelor primite pentru implementarea respectivelor proiecte.

Veronica Bursasiu25Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor