Cinci maşini serios avariate

Cinci maşini serios avariate
ORADEA - Marţi, în jurul orei 23.00, pe strada Libertăţii (cu sens unic), s-a produs o tamponare în lanţ, în urma căreia patru maşini, parcate pe partea stângă a direcţiei de mers au fost făcute „praf”. Şi autoturismul condus de cel care se face vinovat de producerea accidentului a suferit serioase avarii.

„Şoferul unui autoturism Peugeot de culoare albă, Spin Sebastian (24 ani), a pierdut controlul volanului în timpul unui uşor viraj la stânga şi a tamponat în lanţ patru maşini, parcate regulamentar pe partea stângă”, a precizat Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Bihor. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 216 lei şi trei puncte penalizare.

Cele patru maşini, un Daewoo Cielo, un WV Polo, un Kia Sportage şi un Tico aparţin unor orădeni care şi le-au parcat în faţa locuinţelor de domiciliu de pe strada menţionată. „Aseară, în jurul orei 23.00, ne aflam în casă, când am auzit la un moment dat o bubuitură puternică, urmată de alarmele maşinilor care s-au declanşat în clipa următoare. Am ieşit imediat şi ne-am văzut maşinile distruse. Cred că şoferul circula cu viteză foarte mare, probabil trecea de 120 km/oră”, a declarat unul dintre păgubiţi, Codruţ Popa (32 ani). Acesta a adăugat că în cazul în care şoferul vinovat nu va reuşi să suporte integral reparaţiile maşinilor, este posibil să fie acţionat în instanţă de cei patru proprietari.

Mălina Pop

Alexandra Borz

Taguri: ,