Cinci târguri ale locurilor de muncă în iunie

De Dan Birta
Cinci târguri ale locurilor de muncă în iunie
Oradea, Salonta, Beiuş, Aleşd şi Marghita, vor găzdui în luna iunie târguri ale locurilor de muncă şi formării profesionale.

Bihorenii care doresc să se angajaze vor avea de unde alege. În cursul lunii iunie 2016, Top Press, în colaborare cu AJOFM Bihor, va organiza nu mai puţin de cinci târguri ale locurilor de muncă şi formării profesionale. „Totdeauna am fost deschişi pentru astfel de evenimente şi am colaborat cu toţi cei care ne-au invitat. Astfel de târguri sunt bine venite pentru bihoreni”, a declarat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Primul dintre aceste târguri va fi organizat în data de 3 iunie, între orele 9:00 – 16:00, la Trade Center. Luni, 6 iunie, târgul va avea loc la Casa de cultură din Salonta, între aceleaşi ore. Dacă e joi, este târg la Beiuş. Toţi bihorenii ştiu acest lucru. Şi târgul locurilor de muncă şi formării profesionale va fi organizat la Beiuş tot într-o joi. Astfel, bihorenii din această zonă sunt invitaţi în data de 9.06.2016, în Sala festivă a Primăriei Beiuş pentru a-şi alege un loc de muncă.

Bihorenii din zona Aleşd vor putea să-şi aleagă un job dacă participă la târgul locurilor de muncă ce se va organiza la Casa de nunţi Toni, din Aleşd, în data de 12 iunie, între orele 9:00 – 16:00. În 16.06.2016 va veni rândul bihorenilor din zona Marghita să încerce să se angajeze. Târgul locurilor de muncă din această localitate va fi organizat la Restaurantul Parc. În 25 noiembrie 2016, Trade Center Oradea va fi, din nou, gazda târgului de locuri de muncă organizat de Top Press şi AJOFM Bihor.

Angajări la „Bursă”

În urma „Bursei generale a locurilor de muncă”, care a avut loc tot la Tradea Center, au fost angajate 246 de persoane. La evenimentul amintit au participat peste 90 de angajatori care au oferit celor interesaţi circa 2.000 de locuri de muncă. Au trecut pragul „Bursei” peste 1.300 de persoane.

Directorul executiv al AJOFM Bihor consideră ca foarte bun numărul de persoane angajate în urma „Bursei”. „Cu organizarea «Bursei» am cheltuit cam 40 de lei/persoană angajată. În urma încadrării acestor persoane, pentru fiecare, contribuţiile la bugetul de stat sunt cam de 20 de ori mai mari”, subliniază Békési Csaba.

Acestea sunt rezultatele la doar o lună de la încheierea „Bursei”, dar monitorizarea continuă o perioadă de şase luni de la terminarea acesteia, iar numărul persoanelor încadrate va creşte.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !