Ciocnire fatala pe Borsului

Ciocnire fatala pe Borsului
Un accident deosebit de grav a avut loc joi dimineata pe Calea Borsului. Un tânãr a decedat iar altul se zbate între viatã si moarte dupã ce masina cu care circulau a derapat si s-a izbit de un pom de pe marginea soselei.  Accident rutier 20.10.2005 I

Autoturismul Audi se deplasa cu vitezã foarte mare într-o zonã de limitare la 60 de kilometri pe orã. Martorii spun cã soferul a încercat sã depãseascã pe contrasens o Dacia Papuc. În fatã la Avicola, conducãtorul auto a pierdut controlul volanului, masina a derapat si s-a izbit cu partea lateral dreaptã de un pom situat pe partea stângã a directie de mers.

„Era 11.22 când am sunat eu la la ambulantã. Soferul mai respira sacadat”, a declarat Daniel Bradea (23 ani). Tânãrul a fost printre primii care a ajuns la fata locului. Acesta a mai spus cã soferul Daciei s-a oprit si a povestit cum conducãtorul Audi-ului a încercat sã-l depãseascã pe contrasens.

Masina l-a evitat pe sosea, urmele de frânã fiind foarte slabe. În urma impactului, autoturismul s-a încolãcit în jurul copacului. Pasagerul din dreapta a decedat instantaneu. Soferul a fost scos în urma interventiei echipajului de descarcerare SMURD si transportat la Spitalul Judetean în stare foarte gravã.

Sebastian Kovacs