Ciocolată renumită, prăjituri felurite, torturi delicioase, dulciuri de sezon

De Veronica Bursaşiu
Ciocolată renumită, prăjituri felurite, torturi delicioase, dulciuri de sezon
Cu aceste bunătăţi au fost răsfăţaţi participanţii la Chocolate Season. Un eveniment de nota 10 găzduit de cantina Universităţii Emanuel.

A devenit o tradiţii ca absolvenţii Universităţii Emanuel să trimită ciocolată de calitate din diverse colțuri ale lumii, prăjituri felurite, torturi delicioase și alte surprize pentru acest eveniment. La aceasta se adaugă dragostea şi dăruirea cu care studenţii şi profesorii de la Universitatea Emanuel se implică în organizarea acestui eveniment. Beneficiari sunt studenţii cu o situaţie materială mai puţin favorabilă.

„Chocolate Season este un eveniment de strângere de fonduri în cadrul căruia oferim ciocolată de calitate şi variată, precum şi multe alte bunătăţi, pentru o donaţie minimă recomandată. Banii strânşi vor acoperi costurile de şcolarizare a unor studenţi cu situaţie materială precară, iar participanţii vor putea cumpăra ciocolată din diferite părţi ale lumii pentru copiii, pentru cadourile de Sărbători pe care doriţi să le faceţi copiilor, familiei, prietenilor, colegilor, angajatilor, colaboratorilor. Credem că aceasta e o oportunitate de care cu toţii putem beneficia. E o modalitate în care putem împleti cu toţii folosul propriu cu faptele de bine”, ne-a spus profesor Oana Brândaş.

cioc23

Regina dulciurilor

Studenţii şi-au construit standuri atractive, au apelate la tehnici de marketing. Totul pentru ca participanţii să poată face cele mai bune alegeri. Este adevărat că sortimentele de dulciuri fiind care mai de care mai atractive te puneau într-o mare dificultate să faci o alegere. La unul dintre standuri l-am găsit pe însuşi „Maitre Chocolatier„. Printre cei care nu au rezistat tentaţiei de a cumpăra şi a sprijini, totodată, cauza caritabilă i-am întâlnit pe investitorul în serie Alin Mercheş, dar şi pe decantul Facultăţii de Management Sebastian Văduva.

img_20161210_191459

 

De departe, vedeta evenimentului a fost un brad de turtă dulce, care a fost licitat pentru 1250 lei de către un tânăr. Turta dulce a fost realizată cu multă migală. Pe fiecare dintre turte a fost scris câte un verset. De remarcat şi abilitatea cu care Marcus Buzle a condus licitaţia şi a suscitat interesul participanţilor. Câştigătorul licitaţie a fost răsplătit. El a primit un cadou surpriză: o căşută de turtă dulce atât de frumos realizată încât cu greu te îndurai să o guşti. Pentru evenimet s-au pregătit şi studenţii de la muzică. O ciocolată-pian şi un tort cu însemne specifice îţi făceau cu ochiul.

Participanţii la eveniment, dar şi organizatorii au plecat mulţumiti deoarece pe lângă dulciurile achiziţionate au contribuit la succesul unei cauze caritabile.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !