Circ maghiaro-britanic la Oradea

Circ maghiaro-britanic la Oradea
ORADEA - Circul proaspăt sosit în oraş promite un spectacol deosebit, captivant atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari.

Pe lângă multitudinea de animale – lei, cămile, zebre, bivoli, bizoni, emu, cai, crocodili, aligatori, şerpi uriaşi, broaşte ţestoase uriaşe, maimuţe, scorpioni, ratoni – publicului i s-au pregătit o serie de numere speciale.

Spectacolul este, de fapt, o coproducţie a unui circ din Marea Britanie şi a Circului Mare din Budapesta, având ca participanţi circari şi din America şi Bulgaria, fiecare cu o reţetă specială menită să încânte publicul. Membrii Circului Mare din Budapesta se află pentru prima dată la Oradea şi susţin că sunt încântaţi de municipiul de pe Crişul Repede. Evenimentul face parte dintr-un turneu european, urmând ca trupa să onoreze cu prezenţa sa şi alte oraşe din România.

Show special
„De exemplu, avem un număr în care o femeie va fi ridicată de păr până la înălţimea de 12 metri”, ne-a dezvăluit Ádám Krisztina, acrobată. „Avem şi un show special, foarte îndrăgit de tineri, cu un grup american de break-dance”, ne-a mai spus acrobata.

Printre acrobaţii pe cal, jonglerii şi aruncări de cuţite, spectatorii vor putea vedea unul din cei mai mari şi talentaţi tineri dresori, Antonio Adams. O altă parte a spectacolului va reconstitui Egiptul antic, cu o atmosferă specifică. O mare bucurie, mai ales pentru cei mici, o constituie animalele deosebite, care vor putea fi vizitate înainte de spectacol şi în pauze.
Circul se află în Oradea până în 25 martie. Spectacolele vor avea loc în fiecare zi, exceptând lunea şi marţea, de la ora 18:00, iar sâmbăta de la orele 15:00 şi 18:00. Preţul unui bilet pentru copii este de 12 RON, pentru adulţi 20 RON, iar biletele la lojă costă 25 RON.

Monica Mateiu


 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !