Circa 400.000 angajaţi din sectorul public au primit ilegal drepturi băneşti până la finele lui 2009

Circa 400.000 angajaţi din sectorul public au primit ilegal drepturi băneşti până la finele lui 2009
Curtea de Conturi a descoperit că 235.000 de angajaţi au primit ilegal în 2008 sporuri şi indemnizaţii, iar în urma controlului finalizat la sfârşitul lui 2009 numărul salariaţilor ce încasaseră ilegal drepturi băneşti ajusese la 400.000,a spus miercuri secretarul de stat din MFP Gheorghe Gherghina.

Pierderile statului în urma acordării ilegale a acestor drepturi s-au cifrat la aproximativ 2 milioane euro, a declarat secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Publice.

Printre sporurile identificate de Curtea de Conturi se numără: spor pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, spor pentru refacerea capacităţii de muncă, spor pentru refacerea după concediul de odihnă, spor sau indemnizaţie pentru ţinută decentă, normă sau indemnizaţie de hrană, sume plătite pentru reprezentare, ajutor de căsătorie, indemnizaţie pentru ziua de naştere, spor de cantină etc.

Sursa: NewsIn0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !