Circulaţie deviată în Centru

Circulaţie deviată în Centru
Traficul rutier din Oradea va fi miercuri din nou dat peste cap de un nou chef din programul festivalului de toamna, cu ocazia Zilei Orasului Oradea. Miercuri, dupa ora 20:00, masinile si tramvaiele au accesul blocat în Piata Unirii.

Dupa ora 20:00, nici autobuzele de pe liniile 10 si 12 nu mai au acces în Piata Unirii, la fel ca si tramvaiele, a caror circulatie urmeaza sa fie dirijata pe celelalte linii.
Astfel, traseele celor doua linii de autobuze se va scurta, dupa cum urmeaza: Gara de Est – Parcul 1 Decembrie, respectiv Nufarul – Parcul 1 Decembrie.
Autobuzele de pe linia 14 sunt singurele care nu îsi modifica traseul, urmând a traversa si Piata Unirii, anunta regia locala de transport în comun, sfatuind participantii la chef sa fie atenti la masini. Redirijate


Modificarea în circulatia tramvaielor se va face începând de la aceeasi ora. Acestea vor circula normal pâna la ora 20:00, rutele lor urmând a fi apoi blocate spre Piata Unirii. Tramvaiele vor fi redirijate pe traseul Nufarul – Bulevardul Magheru – strada Republicii – strada Olimpiadei – strada C. Coposu – Bulevardul Dacia – Podul CFR si retur.
Abonamentele pe linia 1 vor fi valabile pe zona Sinteza – Pod CFR – Republicii – Parcul 1 Decembrie, iar cele la linia 3 vor fi valabile pe ruta Nufarul – strada Republicii – Gara Centrala – Cimitrul Olosig.

Cristina Ghilea