Circulație închisă! Lucrările la rețeaua de termoficare perturbă traficul rutier

Reactualizat la:
11Comentarii
Circulație închisă! Lucrările la rețeaua de termoficare perturbă traficul rutier
Circulația rutieră va fi închisă pe mai multe străzi pentru realizarea lucrărilor de termoficare.

UPDATE Circulația rutieră în Parcul Traian, între B-dul Magheru și accesul la Inspectoratul Județean de Poliție Bihor, se va redeschide doar începând de miercuri, 20 septembrie 2017.


Miercuri, 13 septembrie, comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat mai multe solicitări de închideri de străzi.

SC Tim Cluj SRL a solicitat ca până în 17 septembrie să fie închisă circulația rutieră în Parcul Traian, între B-dul Magheru și accesul la Inspectoratul Județean de Poliție Bihor, pentru lucrări de înlocuire a rețelelor termice primare.

În perioada 14 septembrie – 10 octombrie, la solicitarea SC Elsaco Electronic SRL, va fi închis traficul rutier pe străzile B. Șt. Delavrancea și Parcului. Aici vor realizate lucrări ce țin de reabilitarea sistemului de termoficare urbană a municipiului Oradea.

La cererea SC Construcții Copăcel SRL, a fost prelungită perioada în care va fi închisă circulația rutieră pe M. Kogălniceanu, între strada Sucevei și strada Samuil Micu Klein. Până la 1 noiembrie aici vor fi executate lucrări de înlocuire a rețelelor de apă și canalizare menajeră.

„Reamintim că lucrările care se execută pentru reabilitarea sistemului de termoficare presupun înlocuirea conductelor de agent termic primar și sunt necesare pentru creșterea eficienței energetice și a calității serviciului de termoficare prin reducerea pierderilor de pe rețele. În prima etapă a lucrărilor, care s-a derulat în perioada 2014-2015, au fost înlocuiți 17,5 km de conducte, iar în cadrul etapei a doua, în anul 2016 au fost înlocuiți 5,7 km, anul acesta urmând să înlocuim încă 14,5 km.

Lucrările la sistemul de termoficare se realizează pentru a putea asigura la parametri corespunzători încălzirea orașului în timpul sezonului rece și apa caldă menajeră pe toată durata anului, reducând astfel considerabil riscurile de apariție a avariilor pe rețele, care duc la întreruperea serviciului”, transmite municipalitatea.

Astfel, la solicitarea SC TIM CLUJ SRL, începând de astăzi, 14 septembrie 2017 și până duminică, 17 septembrie 2017, va fi închisă circulația rutieră în Parcul Traian, între B-dul Magheru și accesul la Inspectoratul Județean de Poliție Bihor, pentru lucrări de înlocuire a rețelelor termice primare.

Reamintim că lucrările care se execută pentru reabilitarea sistemului de termoficare presupun înlocuirea conductelor de agent termic primar și sunt necesare pentru creșterea eficienței energetice și a calității serviciului de termoficare prin reducerea pierderilor de pe rețele. În prima etapă a lucrărilor, care s-a derulat în perioada 2014-2015, au fost înlocuiți 17,5 km de conducte, iar în cadrul etapei a doua, în anul 2016 au fost înlocuiți 5,7 km, anul acesta urmând să înlocuim încă 14,5 km. Lucrările la sistemul de termoficare se realizează pentru a putea asigura la parametri corespunzători încălzirea orașului în timpul sezonului rece și apa caldă menajeră pe toată durata anului, reducând astfel considerabil riscurile de apariție a avariilor pe rețele, care duc la întreruperea serviciului.11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor