CJ anunță licitație pentru Parcul Industrial

De Veronica Bursaşiu
1Comentariu
CJ anunță licitație pentru Parcul Industrial
Anunțul a fost lansat prin Societatea Parcuri Industriale Bihor S.A. Valoarea proiectului este de 1,8 milioane lei, fără TVA, iar parcul se va întinde pe o suprafață de peste 5 ha.

Amplasat în vecinătatea viitoarei autostrăzi Transilvania, Borș-Brașov, parcul industrial de la Săcueni va oferi companiilor posibilitatea recrutării forței de muncă din rândul absolvenților programului de învățământ profesional în sistem dual. Consiliul Județean Bihor a anunțat ieri că pentru realizarea obiectivului se vor licita lucrările ce vizează: drum incintă, accese, parcări, trotuare și stații de autobuz, instalații electrice de joasă tensiune, iluminat, instalații de alimentare cu apă și de evacuare a apei menajere și pluviale, respectiv instalații stingere incendiu.

„Companiile interesate vor putea adresa clarificări până în 8 iulie 2019, iar data-limită pentru depunerea ofertelor este 15 iulie 2019, ora 12:00. Garanția de participare solicitată de la companiile interesate este de 18.000 de lei”, a transmis Simon Adrian, purtătorul de cuvânt al CJ Bihor.

Demararea procedurilor pentru realizarea obiectivului se înscrie în strategia de dezvoltare a județului pe microregiuni, asigurând astfel continuitatea demersurilor de a acționa integrat. În cazul Săcueni și a Văii Ierului în general, sunt convins că acesta va fi un succes, cu atât mai mult cu cât la Cadea funcționează o școală profesională în sistem dual. Beneficiem de posibilitatea de a crește și educa tinerii pentru o meserie în baza căreia se vor putea angaja imediat. Totodată, localizarea parcului industrial în vecinătatea tronsonului de autostradă va reprezenta un avantaj imens pentru creșterea unui pol economic”, a transmis într-un comunicat președintele Consiliului Județean Bihor, Pásztor Sándor. Detalii privind licitația lucrărilor de execuție se găsesc pe site-ul companiei Parcuri Industriale Bihor S.A., la următorul link: https://investinbihor.com/achizitii/1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor