CJT: silenzio stampa in tot ce priveste SC Politehnica

De D.S.B.
CJT: silenzio stampa in tot ce priveste SC Politehnica
Lipsa unei imagini complete a situaţiei de la SC Politehnica şi declaraţiile făcute de oficiali pe această temă creează condiţiile de realizare a „tot soiul de manevre”, s-a afirmat, marţi, în plenul Cosniliului Judeţean Timiş. Ca atare, s-a cerut tăcere totală până la limpezirea situaţiei.

„Cred că subiectul SC Politehnica trebuie luat în serios şi nu trebuie să mai facem declaraţii atâta timp cât avem informaţii parţiale (…). Lipsa de informaţii îi serveşte domnului Iancu”, a spus, marţi, Viorel Sasca, preşedintele comisiei economice a Consiliului Judeţean Timiş. Subiectul privind preluarea SC Politehnica de către autorităţile locale şi judeţene suscită, în continuare, discuţii aprinse în rândul consilierilor judeţeni.

Marţi, în plenul CJT, Viorel Sasca, preşedintele comisiei economice, a cerut tăcere totală în ceea ce priveşte subiectul SC Politehnica, până când lucrurile nu sunt complet lămurite. „Cred că subiectul SC Politehnica trebuie luat în serios şi nu trebuie să mai facem declaraţii că vom face în vreun fel sau altul atâta timp cât avem informaţii parţiale şi nu ne hotărâm. Auditul ne dă puţine informaţii. Datele din investigaţia făcută trebuie confirmate din alte surse. Până la urmă, această lipsă de informaţii îi serveşte domnului Iancu şi există loc de tot soiul de manevre. Trebuie să stabilim o conduită în acest sens”, a cerul Viorel Sasca.

La nemulţumirile consilierilor judeţeni care nu au intrat în posesia auditului realizat privind Politehnica, preşedintele CJT, Constantin Ostaficiuc, a spus că „această confidenţialitate a fost cerută de KPMG, firma care a realizat auditul, pentru că acolo apar şi societăţi ce nu aparţin de acţionariat; vom pune la dispoziţia consilierilor judeţeni auditul; azi (marţi, n.r.), urmează că domnul Robu să se întâlnească, la Bucureşti, cu Mircea Sandu, pentru a vedea clar posibilitatea obţinerii licenţei. Problema banilor e una, dar problema licenţei este esenţială”.

 Citeste si: Liderii politici din Timis, convinsi sa cumpere Poli in urma auditului

Citeste si: Liniste totala la Poli, oficialii clubului asteapta clarificari0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !