Cladirea Liceului C.D. Loga din Timisoara, un pericol pentru elevi si profesori

De B.A.M.
Cladirea Liceului C.D. Loga din Timisoara, un pericol pentru elevi si profesori
Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a afirmat că s-a întâlnit, recent, cu mai mulţi părinţi ai unor elevi care studiază la Liceul C.D. Loga din Timişoara şi care i-au spus că imobilul acestei unităţi de învăţământ se află într—o stare avansată de degradare, fiind un pericol atât pentru elevi, cât şi pentru profesori.

Robu a declarat că la Liceul C.D. Loga, unul din liceele de prestigiu din Timişoara, cad bucăţi din tavan, iar sălile de la demisol nu respectă normele de protecţie şi stingere a incendiilor. De aceea, el solicită Primăriei Timişoara să acorde o atenţie specială acestui liceu, care a avut cele mai bune rezultate la bacalaureatul din acest an.

„Am aflat că starea clădirii Liceului C.D. Loga, care a făcut întotdeauna cinste Timişoarei şi care la bacalaureatul de acest an a avut cea mai bună rată de promovare, este precară. Starea clădirii reprezintă un pericol pentru elevi, profesori şi ceilalţi angajaţi. Acolo cad bucăţi din plafon, iar la demisol nu există condiţiile minimale de garantare a securităţii vizavi de posibile incendii. În cazul unui asemenea incident nedorit nu există posibilitatea de evacuare a copiilor şi nici de intervenţie în condiţii fireşti pentru pompieri. Eu solicit Primăriei Timişoara să acorde atenţie tuturor instituţiilor şcolare aflate în jurisdicţia sa şi în special liceelor de valoare”, a spus Robu.

El a precizat că timişorenii nu trebuie să uite că oraşul a fost renumit pentru performanţa sa în domeniul educaţional.

„Cred că Timişoara nu trebuiesă uite că a fost un oraş al performanţei, al oamenilor bine educaţi şi competitivi şi nu trebuie să lăsăm să se estompeze această valenţă cu care oraşul nostru s-a făcut cunoscut”, a concluzionat Robu.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !