Clarificari la Centrul pentru Sustinerea Afacerilor Timis

De Delia S. Barbu
Reactualizat la:
Clarificari la Centrul pentru Sustinerea Afacerilor Timis
Consiliul Judeţean Timiş mai face un pas spre realizarea Centrului Judeţean Multifuncţional pentru Susţinerea Afacerilor Timiş.

,,Centrul Judeţean Multifuncţional pentru Susţinerea Afacerilor Timişoara” este un proiect promovat de către Consiliul Judeţean Timiş, care urmăreşte crearea unui cadru complex de sprijinire a activităţilor de afaceri mai ales în domenii centrate pe Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (IT&C). Proiectul a fost depus pentru evaluare la ADR VEST în vederea aprobării finanţării pe Programul Operaţional Regional (POR), Axa prioritară 1- Sprijinirea dezvoltării durabile oraşelor – poli urbani de creştere. In urma procesului de evaluare au fost transmise o serie de clarificări pentru încadrarea  proiectului în cerinţele programului de finanţare, parte dintre acestea fiind soluţionate cu excepţia aprobării prin hotărâre CJ Timiş a indicatorilor financiari ai studiului de fezabilitate ca urmare a modificării acestora datorită cheltuielilor cu mobilierul care trebuiesc încadrate la cheltuieli neeligibile.  Astfel, consilierii judeţeni au votat în şedinţa de plen de luni câteva clarificări referitoare la proiect. Conform acestuia, contribuţia la valoarea eligibilă a proiectului de 29.728.572,86 lei, contribuţia la valoarea neeligibilă a proiectului de 2.252.537,99 lei, iar contribuţia la valoarea neeligibilă a proiectului reprezentând TVA de 367.861,59 lei. Centrul Judeţean Multifuncţional pentru Susţinerea Afacerilor Timişoara urmează să fie ridicat în centrul oraşului, pe locul fostului Comisariat Militar.


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !