Claudiu Bleont revine cu una si mai multe femei la Timisoara

De S.P.D.
Claudiu Bleont  revine cu una si mai multe femei la Timisoara
Un bărbat şi mai multe femei, într-un spectacol ajuns la nunta de perlă. Claudiu Bleonţ revine la Timişoara cu piesa care a însemnat în urmă cu trei decenii debutul său pe scena românească, în dubla ipostază de actor şi regizor şi pe care de mulţi ani o joacă cu Magda Catone.

 Un bărbat, dar nu orice bărbat, ci Claudiu Bleonţ; mai multe femei, niciuna semănând alteia şi toate leite unei actriţe care joacă şi se joacă cu 8 roluri deodată: Magda Catone; şi un spectacol ajuns în această formulă la „nunta de perlă”. Aceasta este reţeta „cadoului de Mărţişor” oferit timişorenilor iubitori de teatru spumos marţi, 6 martie, de la ora 19, când pe scena Capitol este programată comedia „Un bărbat şi mai multe femei”. Şi dacă spectacolul a fost aplaudat de mii de oameni, doar unii îşi aduc aminte că piesa lui Leonid Zorin este cea cu care şi-a făcut debutul scenic Claudiu Bleonţ, regizând-o şi jucând-o în 1983 pe scena Teatrului din Petroşani, şi care primul dintr-un lung şir de premii „pentru cel mai bunactor”.

Tema este mereu aceeaşi, relaţia dintre un bărbat şi o (mereu alta) femeie, el – un rus care vrea să-şi ia maşina şi cere o adeverinţă de la un spital de nebuni pe motiv că nu e nebun….Dar în pofida longevităţii cu totul ieşite din comun, spectacolul şi-a păstrat, după 30 de ani, prospeţimea şi hazul, găsind resurse inepuizabile în energia celor doi actori, pofta cu care joacă, improvizează, interacţionează cu publicul şi îl lasă să dirijeze cadenţa jocului, în dezinvoltura şi încrederea absolută date de un „mariaj” scenic cât o viaţă de actor . Biletele pentru spectacolul de la Timişoara se vând la Agenţia Capitol, la preţ de Mărţişor: 20 de lei. Rezervări se pot face şi telefonic, la nr. 0723125106.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !