Claudiu Pop acuză „abuzurile Puterii”

Claudiu Pop acuză „abuzurile Puterii”
Deputatul PSD de Bihor, Claudiu Pop, a criticat, printr-o declaratie politica rostita în plenul Camerei Deputatilor, amenintarile Puterii de modificare a Legii 215 a administratiei locale, printr-o Ordonanta de Urgenta.

Actuala coalitie aflata la guvernare este acuzata de santaj, pentru încercarea de înlocuire din functii a presedintilor si vicepresedintilor PSD de Consilii Judetene. „Desi în fiecare zi dati dovada de incompetenta crasa în ce priveste administrarea tarii, acum doriti cu orice preti sa modificati si situatia rezultata dupa alegerile locale din primavara anului 2004”, suna declaratia deputatului Claudiu Pop. „Vendeta politica”


Parlamentarul Opozitiei nu a uitat sa taxeze declaratiile ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, privind schimbarea urgenta a pesedistilor: „Vad ca daca nu puteti sa obtineti functiile dorite prin procesul normal, democratic, al alegerilor, sunteti capabili sa calcati în picioare toate principiile statului de drept pentru a va atinge scopurile. Am o veste pentru dumneavoastra, cei care acum doriti sa modificati o lege organica printr-o Ordonanta de Urgenta: functiile ocupate de catre reprezentantii PSD, la nivelul consiliilor judetene, au fost si sunt consfintite prin vot, asa cum prevede legea.

Nicaieri si nimeni nu poate dovedi ca alegerea lor a fost facuta pe alte criterii decât cele prevazute de lege în urma unui vot liber exprimat”, se arata în demersul lui Claudiu Pop, care clasifica actiunile actualei Puteri drept o vendeta politica.

Calin Corpas