Claudiu Pop îşi va testa colegii

Claudiu Pop îşi va testa colegii
ORADEA – Deputatul PSD vrea să vadă câţi deputaţi bihoreni îi vor susţine amendamentele la Buget. Deputatul PSD Claudiu Pop vrea să-şi pună la încercare colegii bihoreni din Parlament. Parlamentarul aflat în Opoziţie intenţionează să depună o serie de amendamente la Legea Bugetului de Stat pe 2007.

Acestea sunt pentru acordarea de fonduri direct de la bugetul de stat către cele zece comune bihorene cu primar PSD (primarul PSD de la Auşeu, Nicolae Teuşdea, a decedat recent, înlocuitorul său fiind viceprimarul PNL Iosif Botiş) şi alte zece cu primari de altă coloratură politică. Iată comunele cu primari PSD în Bihor: Budureasa, Căpâlna, Cărpinet, Drăgăneşti, Pocola, Remetea, Rieni, Roşia, Sâmbăta şi Ţeţchea. La acestea de adaugă municipiul Beiuş.
„Am adunat documentaţiile de la primarii noştri şi pentru fiecare comună vor depune câte un amendament”, a declarat Claudiu Pop, care aşteaptă de la ceilalţi deputaţi bihoreni să-i sprijine demersul.
„Am vorbit deja cu colegii mei deputaţi din Bihor şi vreau să văd că sprijină judeţul şi în fapte, nu numai în vorbe. Voi cere stenograma şedinţei în care se vor vota amendamentele şi voi vedea cine a votat pentru şi cine împotrivă. Voi face publică stenograma”, a ţinut să anunţe Pop.

Vagoane de milioane
Deputatul PSD de Bihor nu s-a sfiit să aducă la cunoştinţă câteva aspecte ce ţin de politica de investiţii a actualei Puteri. Claudiu Pop: „Pentru 2007, cei de la Ministerul Transporturilor au prins în programele lor de investiţii cumpărarea unor vagoane de tren cu 1,1 milioane de lei bucata, ce pot atinge o viteză de 200 km/oră, în condiţiile în care noi nu avem locomotive pentru asemenea vagoane şi nici tronsoane de cale ferată care să se preteze. În plus, pentru 2006 cei de la Putere au intenţionat să cumpere vagoane cu 400.000 euro bucata, dar s-a renunţat la ele. Probabil era prea mic comisionul…”

Calin Corpas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase