Clubul Atletic Oradea a pornit la drum

9Comentarii
Clubul Atletic Oradea a pornit la drum
ALPAREA - În peisajul fotbalului bihorean a apărut din această vară, un nou club de fotbal, Atletic Oradea, născut din pasiunea pentru sportul rege a tinerilor tehnicieni Iancu Marinău şi Aurelian Pavel, sprijiniţi de sponsorii Ionuţ Huciu şi Dorel Vaida, dar şi de primăria comunei Oşorhei.

Inaugurarea acestui club a fost marcat printr-un meci amical disputat între grupele 96 ale Atletic Oradea şi Liberty Salonta, ultimii impunându-se cu 2-1. Atletic Oradea dispune de un număr de 80 copii, repartizaţi în patru grupe de vârstă 1996, 1997, 1998, 1999/2000, de care se ocupă cei trei antrenori Iancu Marinău, Aurelian Pavel, Sorin Nan la care se adaugă Mircea Albu, cel care se va ocupa de pregătirea portarilor.

 

„Am găsit o uşă deschisă la Alparea unde ne bucurăm de sprijinul arutorităţilor locale, primarul Ioan Pop şi viceprimarul Ionuţ Gligor, doi oameni apropiaţi de fotbal. Obiectivul nostru este formarea de jucători pentru echipele mari şi fiind vorba de un club privat, taxa pentru fiecare copil este de 40 lei”, ne-a declarat preşedintele Atletic Oradea, Iancu Marinău. Clubul se va înscrie în Campionatul Judeţean cu grupele de 96 şi 98, Atletic Oradea urmând a participa la începutul lunii septembrie la un turneu internaţional la Debica în Polonia.

 

„Am început acest proiect în urmă cu un an când l-am angajat pe profesorul Pavel şi vom susţine cu tot ceea ce depinde de noi activitatea clubului Atletic. Am refăcut terenul de la Oşorhei, acolo unde îşi vor desfăşura activitatea juniorii.

 

În plus am depus un proiect aprobat la Bucureşti în valoare de 5.3 miliarde lei vechi care vizează transformarea terenului de la Alparea într-o bază sportivă multifuncţională, prevăzut cu o pistă de alergări şi sărituri, vestiare şi o tribună de 500 de locuri”, a spus primarul comunei Oşorhei, Ioan Pop.
Grupa ’96 a clubului Atletic Oradea
Ciprian Ciorba9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor