Clubul bătrânilor, vizitat de elevi

Clubul bătrânilor, vizitat de elevi
Livada/Băile 1 Mai – Bătrânii cazaţi la azilul amplasat în cartierul Velenţa din Oradea au fost vizitaţi miercuri, în Băile 1 Mai, de către un grup de elevi şi profesori ai şcolii din Livada.

Activitatea s-a derulat sub cupola proiectului „Educarea spiritului democratic în şcoală şi comunitate”, ce se derulează în instituţia de învăţământ sus-menţionată.
Stabilimentul găzduieşte 42 de vârstnici, cu care copiii au intrat în vorbă şi cărora le-au oferit piersici. În semn de mulţumire, un bătrânel de 63 de ani le-a prezentat celor prezenţi un miniconcert la muzicuţă.
„Prin această vizită am reuşit să schimbăm percepţia tinerilor privind ideea de casă de bătrâni. Le-am arătat că azilul nu este un loc de surghiun, un loc în care cei tineri «scapă» de cei bătrâni, ci poate fi o adevărată pensiune. Pe lângă o îngrijire exemplară şi mâncare proaspătă, vârstnicii beneficiază de supraveghere medicală şi activităţi de club”, a declarat C. Mărincean, însoţitoarea grupului.

Sebastian Kovacs0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase