Clubul de lectură „O carte pe lună Oradea”

De Camelia Busu
Invitaţie la lectură
Invitaţie la lectură
Întâlnirea din luna august va avea ca tematică „Umorul în literatură”.

Este al treilea club de lectură „O carte pe lună” din țară, primul fiind lansat în 2013, la Timișoara, iar al doilea în 2016, la Arad. Între timp, după cel de la Oradea s-au mai deschis cluburi la Suceava, Salonta, Lugoj și Satu Mare.

„O carte pe lună Oradea” este un club independent, care a luat naștere din pasiune pentru lectură, iar participarea la întâlnirile lunare este deschisă oricui. Şi-a început activitatea în februarie 2018.

Întâlnirile de la clubul de lectură au loc în ultima joi din lună, de la ora 18:30, la ReWine (Str. Snagovului, nr. 1). Lunar, există câte o tematică care este stabilită împreună cu participanții clubului de lectură. Tema se anunță cu o lună înainte, pentru ca persoanele interesate să aibă timp destul să aleagă dintre nenumăratele titluri și să citească.

Cei care nu au citit o carte din tematica lunii pot oricum să participe. Invitaţia este de a descoperi cum funcționează clubul de lectură și de a participa activ la discuții, de a cunoaște alţi oameni interesaţi de lectură. Poate una dintre viitoarele tematici îi va surâde și va reveni.

La întâlnirea cu numărul 18, care va avea loc în această lună pe 29 august, se va discuta despre „Umorul în literatură” (o carte comică sau un autor hazliu). Ce s-a citit, ce autor este recomandat, toate acestea se pot afla la întâlnirea lunii august. În ultima zi de joi a lunii august, pe 29, de la ora 18:30, la ReWine, se poate alege o carte care atinge tema menționată, pentru a fi activ la discuţiile din cadrul clubului de lectură.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !