Clubul FC Bihor executat silit

9Comentarii
Clubul FC Bihor executat silit
Fiscul va vinde mai multe bunuri mobile aparţinând clubului ce are datorii de peste 935.000 lei.

Porţile de antrenament ale echipei FC Bihor vor fi vândute la licitaţie publică. La fel şi alte bunuri mobile ale Clubului Sportiv Fotbal Club Bihor Oradea, care va fi executat silit pentru datoriile acumulate. Astfel, în data de 14.10.2009, ora 13:00, se vor vinde prin licitaţie publică, la sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bihor, str. D. Cantemir, nr. 2A, mai multe bunuri mobile.

Pe listă se mai regăsesc aparate de birotică, de bucătărie, electronice, mobilier şi o Dacia Solenza. Valoarea totală a bunurilor se ridică la peste 75.000 de lei.

Datorii

Pe de altă parte datoriile acumulate de către club la bugetul de stat depăşesc 935.000 de lei, doar dobânzile şi penalităţile ajungând la circa 368.000 de lei. „Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până în ziua precedentă termenului de vânzare: oferte de cumpărare; în cazul vânzării la licitaţie, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei; împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naţionalitate romană şi copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului. Pentru persoanele juridice străine este necesar actul de înmatriculare tradus în limba română”, a declarat Ioan Bercea, şeful Administraţiei Fiscale Oradea. Informatii suplimentare la telefon: 0259/433.050 interior 2070.

Din cauza faptului că acţionarii clubului, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, nu au găsit soluţii pentru plata acestor datorii, preşedintele Gheorghe Alexandrescu şi vicepreşedintele Adrian Alexandrescu şi-au dat demisia de la conducerea FC Bihor.

Dan Birta9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor