Şcoala nr. 11 a împlinit 80 de ani de existenţă

Şcoala nr. 11 a împlinit 80 de ani de existenţă
Expoziţii, programe artistice, simpozioane şi concursuri. De toate acestea au avut parte elevii Şcolii 11.

Elevii şi profesorii de la Şcoala cu clasele I-VIII, nr. 11 au sărbătorit în această săptămână 80 de ani de la înfiinţarea unităţii de învăţământ. În perioada 25-28 mai, la Şcoala 11 au avut loc o sumedenie de activităţi. Expoziţii cu lucrări remarcabile realizate de elevi, programe artistice care au pus în valoare artiştii şcolii, simpozioane şi concursuri. De toate acestea au avut parte elevii Şcolii nr. 11, la cea de a VII-a ediţie a Zilelor Şcolii.

„Sărbătoarea este un moment important atât pentru elevii şcolii, cât şi pentru dascălii ei, pentru că ne dă ocazia să privim în urmă ca să înţelegem cine suntem astăzi. 80 de ani nu pot să însemne mult raportat la o epocă istorică, dar pentru destinul elevilor şi al dascălilor şcolii a însemnat şi înseamnă însăşi viaţa lor”, a declarat profesoara Zoia Ciogu, directorul educativ al şcolii.

Program

Activităţile au debutat marţi, 25 mai cu expoziţia de desene şi machete: „Şcoala mea”, organizată în holul mare al şcolii, şi a continuat cu expoziţii de afişe şi panouri, precum şi o expoziţie de etnografie.

În prima zi au mai fost prezentate proiectele realizate de elevi li profesori (scriitori şi matematicieni celebri, invenţii şi inventatori etc.).

Ziua de miercuri a fost dedicată concursurilor gastronomice şi simpozionului „Dincolo de curriculum”. În programul de joi, 27 mai, au fost cuprinse activităţi, precum: premierea câştigătorilor la concursul foto derulat în şcoală şi vernisajul expoziţiei, prezentare de materiale, în format power point, pe teme ecologice, istorice, geografice şi concursuri de recitări în limba maghiară.

Ziua a culminat cu o serbare şcolară, organizată în discoteca No Problem.

Zilele Şcolii s-au încheiat ieri cu un program artistic susţinut de elevi în curtea şcolii.

Grupul vocal al instituţiei de învăţământ a intonat „Imnul Şcolii”. Elevul Timotei Moţ (clasa a IV-a E) a adus apoi un elogiu şcolii, printr-o poezie compusă de el. De asemenea, Patricia Nemethi (IV E), a interpretat două cântece „Drumul meu” şi „Învăţătoarea mea”. Bianca Mureşan (VI A) a adus un omagiu prieteniei, iar elevii Andrea Buzlea şi Raul Paşcalău (III A) au prezentat un dans. Programul zilei de ieri a continuat cu un dans de majorete, prezentat de Coralia Urdea, alături de colegele ei din clasa a III-a A.

Larisa Oros (VII A), Raul Milaş şi Vlad Sfârlea au interpretat cţteva piese. Evenimentul s-a încheiat cu un dans popular susţinut de elevii şcolii.

Crina Dobocan


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !