Coca-Cola închide fabrica din Bihor

10Comentarii
Coca-Cola închide fabrica din Bihor
ORADEA – Coca-Cola îşi închide fabrica de la Sacadat. Potrivit unui comunicat al companiei, capacitatea de producţie va fi consolidată în fabricile din Iaşi, Timişoara, Ploieşti şi Dorna.

„Decizia este rezultatul unui proces permanent de reevaluare a infrastructurii deţinute de companie, a pieţei şi a mediului socio-economic deosebit de dinamic, urmând a contribui la eforturile de eficientizare a activităţilor companiei”, se spune în comunicatul semnat de Mugurel Rădulescu, director de relaţii publice.
Salarii compensatorii.

Activitatea în fabrica din Sacadat va continua până la jumătatea lunii noiembrie. Depozitul Sacadat se va reorganiza şi va rămâne centru zonal de distribuţie. „Începând de astăzi, angajaţii din această fabrică vor beneficia de sprijinul companiei, precum şi de cel al firmelor de recrutare şi selecţie care îi va ajuta în găsirea unui nou loc de muncă, adecvat pregătirii lor profesionale”, a declarat Mugurel Rădulescu. Procesul va dura două luni, la încheierea acestuia angajaţii implicaţi urmând a primi un pachet compensatoriu de şapte până la zece salarii, în conformitate cu prevederile din cadrul contractului colectiv de muncă în vigoare.

De asemenea, celor 102 persoane implicate în acest proces li se vor oferi poziţii disponibile în cadrul companiei, conform pregătirii lor profesionale. „Această decizie face parte din planul nostru de dezvoltare pe termen lung. Performanţele organizaţiei din România s-au îmbunătăţit continuu în ultimii ani, inclusiv în cursul anului 2008”, se precizează în comunicat.

Dan Birta10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor