Codruţ Ciobanu riscă să fie amendat

Codruţ Ciobanu riscă să fie amendat
Fundasul Codrut Ciobanu are toate sansele sa devina cel mai amendat fotbalist bihorean. Dupa ce a fost penalizat cu 1.000 de euro pentru ca s-a înjurat cu suporterii, jucatorul a gafat din nou.

Menajat în meciul cu CFR Timisoara din cauza durerilor pe care le are în zona inghinala, Ciobanu a plecat acasa fara sa primeasca acordul antrenorului Ion Marin. „L-am sunat si mi-a spus ca este la Târgoviste. Este un jucator experimentat si nu pot sa înteleg cum poate sa plece fara sa anunte.

Trebuia sa fie în programul echipei, chiar daca e accidentat. Va suporta rigorile regulamentului de ordine interioara”, a spus „Sapaliga”, care le-a cerut secunzilor sa întocmeasca un referat. Ciobanu risca o amenda cuprinsa între 100 si 300 de euro pe zi pentru absente nejustificate.


Decizii amânate


Într-o alta ordine de idei, la Federatia Româna de Fotbal s-a judecat ieri litigiul pe care fostii antrenori Alin Artimon si Roberto Ivan, precum si ex-presedintele Marcel Iancu le au cu FC Bihor. Comisia a decis sa amâne luarea unei decizii pentru saptamâna viitoare.

În urma rezilierii contractului, Artimon solicita plata a 11.000 de euro, iar Ivan vrea 8.000 de euro si au depus memoriu, pentru ca acesti bani nu le-au intrat înca în cont. Fostul presedinte, Marcel Iancu, solicita respectarea clauzelor contractuale, în urma carora ar urma sa primeasca despagubiri serioase.

Teodor Biris