Colaborare orădeano-cubaneză

Colaborare orădeano-cubaneză
ORADEA - Clubul Fotografic Nufărul din Oradea continuă mărirea numărului de parteneriate cu Societăţi Fotografice din străinătate.

În baza acestor parteneriate, au fost organizate de la infiinţare peste 100 de expoziţii reprezentative ale Clubului Fotografic NUFĂRUL din Oradea, intitulate „Paşi în lumină”, precum şi expoziţii personale ale membrilor, în zeci de Galerii din Europa, Asia, Argentina, Brazilia şi Noua Zeelandă.

Printr-o scrisoare venită din partea Clubui Fotografico de Cuba, din Ciudad de Havana. Acest cunoscut Fotoclub din Cuba, s-a adresat Ambasadei României din Havana, cu dorinţa de intra în contact cu o Asociaţie romănească, de profil, în vederea demarării unui Proiect de colaborare. Conducerea Clubului Fotografic NUFĂRUL din Oradea, a acceptat cu deosebită plăcere şi onoare, propunerea primită din partea Clubui Fotografico de Cuba, din Ciudad de Havana.

Conducerea Fotoclubului orădean a propus deschiderea de Ziua Naţională a României a unei expoziţii reprezentative a membrilor Clubului Fotografic NUFĂRUL din Oradea, intitulată „Paşi în lumină”, vernisată în capitala Cubei Havana, în anul 2009.

Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !