Colaborare pentru reducerea șomajului în Oradea

1Comentariu
Aspect de la întâlnire
Aspect de la întâlnire
Reprezentanții firmelor din cadrul parcului industrial și ai Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor (AJOFM) s-a întâlnit la începutul acestei săptămâni a Primăria Oradea.

În cadrul întâlnirii, cei prezenți au discutat despre posibilitățile de muncă la Parcul Industrial și despre o eventuală colaborare dintre aceste firme și AJOFM.

Prezent la întâlnire, viceprimarul Ovidiu Mureșan a salutat inițiativa AJOFM pentru a derula întâlniri cu marile firme din municipiu și a asigurat atât reprezentanții agenției cât și firmele prezente de suportul real al Primăriei Oradea. „Primăria municipiului Oradea încearcă să devină pentru firmele din Parcul Industrial un partener strategic și ne propunem ca în urma acestor întâlniri să se realizeze o colaborare eficientă la nivelul instituțiilor și firmelor. În noua conducere AJOFM am găsit un partener real pentru reducerea șomajului din municipiu iar administrația locală este deschisă față de colaborări asemănătoare”.

Directorul executiv al AJOFM, Bekesi Csaba a mulțumit administrației locale și conducerii Parcului Industrial pentru deschiderea de care au dat dovadă și a prezentat pe scurt activitatea AJOFM și obligațiile angajatorilor față de agenție. „Mulțumim conducerii Primăriei Oradea, respectiv a Parcului Industrial Eurobusiness pentru propunerea de colaborare și pentru posibilitatea întrevederii cu firmele din Parcul Industrial. Vă asigur că prezența noastră aici este un beneficiu comun, deoarece și noi urmărim un profit, care însă nu se realizează în beneficii materiale, noi avem un profit statistic prin scăderea numărului șomerilor în Bihor și Oradea”, a spus noul director al AJOFM Bihor.

Conform statisticilor AJOFM în prezent în judeţul Bihor sunt aproape 11.000 de șomeri, din care aproape 3.000 sunt sub 25 de ani. Aproximativ 4.400 sunt cu indemnizații, iar 7.000 sunt fără indemnizații.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor