Colegiul „Mihai Eminescu” a devenit Cambridge Preparation Centre cu patalama

Reactualizat la:
2Comentarii
Foto: Daniel Topală
Foto: Daniel Topală - © Au dezvelit plăcuța care certifică statutul de Centru de pregătire Cambridge.
În cadrul evenimentelor organizate cu ocazia Zilelor Colegiului Național Mihai Eminescu Oradea, a avut loc ceremonia de dezvelire a plăcuței care certifică statutul de Cambridge Preparation Centre (Centru de pregătire Cambridge) al Colegiului orădean, care este de acum vizibilă la intrarea în școală.


Evenimentul a fost organizat de comisia profesorilor de limba engleză și Direcțiunea Colegiului, iar în calitate de invitați au fost prezenți doamna Inspector școlar Daniela Sopota și domnul Cristian Veres, președintele Eurolingva Examinations Centre.

Doamna Director Livia Cătălina Muntean a menționat caracterul filologic al Colegiului Național Mihai Eminescu Oradea și a felicitat elevii pentru performanțele obținute la concursurile, olimpiadele și examenele cu recunoaștere națională, dar și internațională.

Domnul Cristian Vereș a felicitat elevii pentru înscrierea la examenele Cambridge English și profesorii școlii pentru implicarea în pregătirea elevilor și în organizarea sesiunilor de examen. Totodată, a menționat faptul că în lume există mii de centre de pregătire Cambridge, însă doar câteva sute care au privilegiul de a utiliza sigla Cambridge English pe documentele oficiale, iar Colegiul Național Mihai Eminescu se numără printre acestea.

Doamna inspector Daniela Sopota a apreciat rezultatele elevilor eminescieni si a felicitat profesorii pentru dăruirea cu care se ocupă de elevii lor.

Din partea profesorilor de limba engleză, a luat cuvântul doamna Ioana Pantor care a mulțumit Inspectoratului Școlar Județean Bihor, Direcțiunii Colegiului Național Mihai Eminescu Oradea și Eurolingva Examinations Centre pentru sprijinul acordat în realizarea și desfășurarea proiectelor propuse.

Pentru că cei mai importanți protagoniști ai zilei au fost elevii, câțiva dintre copiii care au susținut examenele Cambridge English au împărtășit auditoriului din experiența lor: State Ecaterina din clasa a VI-a B, Borza Diana din clasa a VIII-a A, Duma Antoniu și Ienei Alisa din clasa a IX-a C, Păcurar Raluca și Popa Alice din clasa a XII-a C.

Daniel Topală2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor