Colegiul Tehnic “Mihai Viteazul” – Școala care face om din tine! Oportunități pentru absolvenții de clasa a 8-a și liceu – etapa 2!

4Comentarii
Colegiul Tehnic “Mihai Viteazul” – Școala care face om din tine! Oportunități pentru absolvenții de clasa a 8-a și liceu – etapa 2!
Colegiul Tehnic “Mihai Viteazul” este o institutie de invatamant in plina afirmare, intr-o dinamica alerta.

Scoala s-a infintat prin Ordinul nr.53/1968 al Ministerului Industriei si Contructiilor de Masini si Ordinul nr. 2173/1968 al Ministerului Invamantului ca scoala profesionala pe langa Uzina “Infratirea” Oradea, pentru pregatirea muncitorilor calificati.

Nou infiintata institutie scolara s-a dezvoltat puternic in anii urmatori, ca dotare, numar de elevi, profile. Din anul 1976 scoala a primit denumirea de Liceul de Mecanica nr. 2, avand primele clase de liceu, iar in 1978 a marcat prima promotie a Liceului Industrial “Infratirea”.

Din 1993, Grupul Scolar “Infratirea” isi schimba numele in Grup Scolar “Mihai Viteazul” Oradea. Din anul 2002 Grupul Scolar “Mihai Viteazul” Oradea devine, prin ordonanta de la Ministerul Educatiei si Cercetarii, Colegiul Tehnic “Mihai Viteazul” Oradea.

Colegiul nostru a inceput prin a fi o scoala cu profil industrial dar dezvoltandu-se a ajuns sa fie o scoala dinamica care isi pregateste elevii in cele mai diferite domenii. Unul dintre cele mai dezvoltate domenii este Informatica, la care avem dotari excelente, binenteles celelalte profile neavand de suferit.

Elevii nostri participa an de an la olimpiade judetene sau nationale de chimie, protectia mediului, electronica, industrie alimentara samd.

Oportunități pentru absolvenții de clasa a 8-a și liceu – etapa 2! Click pentru mărire.

mv1

mv2

Advertorial! Hb: 734924Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor