Colindă cu programare la Primăria Oradea

De Oana Farcas
Colindă cu programare la Primăria Oradea
© Foto: PMO
Grupurile de colindători care doresc să meargă în colindat la Primăria Oradea vor trebui să se înscrie în prealabil la ghişeele din Centrul pentru Relaţii cu Publicul (în piramidă)

Cu prilejul sfintelor sărbători ale Crăciunului, Primăria municipiului Oradea aşteaptă şi în acest an colindători, în perioada 17 – 21 decembrie, în Sala „Traian Moşoiu” a instituţiei.

„Primăria Oradea și Moș Crăciun îşi aşteaptă colindătorii (grupuri de copii: preșcolari și școlari de la unitățile de învățământ, grupuri vocale organizate, coruri bisericești, etc.) să se înscrie pentru a susține concerte de colinde și cântece de iarnă în Sala „Traian Moşoiu” a instituţiei”, se arată în comunicatul Primăriei.

Înscrierile şi programările se pot face în perioada 28 noiembrie – 11 decembrie, în baza unei cereri care se va depune la ghişeele din Centrul pentru Relaţii cu Publicul (în piramidă).

Prealabil depunerii cererii de înscriere, pentru stabilirea fermă a zilei şi orei la care se doreşte prezenţa colindătorilor la Primărie, rugăm coodonatorii grupurilor să o contacteze pe d-na Kuibuş Cătălina, la nr. de telefon 0722/159.473, în acest fel eliminând posibilitatea suprapunerii la aceeași oră a mai multor colindători.

Nici numărul persoanei şi nici durata colindei nu e lăsată la voia întâmplării, din raţiuni de eficienţă, astfel că accesul se va limita la maxim trei grupe (clase) de elevi/unitate de învăţământ, iar programul de colinde nu trebuie să depăşească 10 minute/grup.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !