Coliziune puternică pe Clujului

Coliziune puternică pe Clujului
Agitatie mare luni dimineata la SMURD, Ambulanta si Politie. În jurul orei 9:00, cineva anuntase dispeceratul Ambulantei ca s-a produs un accident pe Calea Clujului, în zona depozitului Tiger Amira.

A fost trimis SMURD-ul dar, între timp, un alt telefon îi anunta pe doctorii de la Ambulanta ca în aceeasi zona ar fi avut loc un alt accident. Si politistii aflasera la fel. La fata locului, doctorii de la SMURD au sesizat ca doua masini care s-au ciocnit grav erau la o distanta mare, de peste o suta de metri. Dr. Szabo Alexandru, de la SMURD, a preluat victima cel mai grav afectata. B.C. (24 ani), pasager pe bancheta din spate a uneia dintre masini, a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, o fractura de craniu frontal în partea stânga, fractura la baza craniului si un traumatism facial.

Medicul în urgenta Szabo l-a stabilizat pe tânar, dar ne-a spus ca pronosticul este foarte rezervat. Dr. Szabo ne-a spus ca aproape nevatamat a scapat soferul masinii în care se afla si victima îngrijita de el.


Cu masina Ambulantei a fost dusa în urgenta tânara T.A. (27 ani), care a suferit un traumatism cranio-cerebral si un traumatism de coloana. Dr. Emil Botcau, de la Serviciul Judetean de Ambulanta, ne-a spus ca în momentul când a ajuns cu tânara la Spitalul Judetean, a aflat si de o a treia victima, de care „nimeni nu stia”.

Medicul ne-a explicat ca barbatul a fost adus la spital de martori la accident.

Otilia Sandor