Coloana infinitelor nemultumiri la Beius

Reactualizat la:
1Comentariu
Coloana infinitelor nemultumiri la Beius
Şoferii din depresiunea Beiusului s-au adunat vineri după-amiază pentru a protesta împotriva stării deplorabile a drumurilor.

Pocola.  O fostă staţie carburanţi şi parcarea vecină au fost locul de întâlnire al şoferilor nemulţumiţi din toată depresiunea Beiusului. Sub supravegherea poliţiştilor aceştia s-au întâlnit pentru a-şi exprima nemulţumirile. „Să fim serioşi în ceea ce priveşte drumurile sunt doar câteva zone în toată România unde drumurile sunt în stare deplorabilă, iar Bihorul este una dintre ele. E bătaie de joc că noi suntem cu toate taxele la zi şi nu avem drumuri acceptabile ci doar drumuri în care maşinilenoastre au de suferit şi pe lângă taxe avem de plătit şi reparaţii destul de costisitoare”, ne-a explicat lui Szigeti Pirtea Cosmin, unul dintre iniţiatorii protestului.

 Convocare virtuală la Beius

 Starea deplorabilă în care s-a găsit şi încă se regăseşte DN 76 care leagă Oradea de Deva stârneşte nemulţumiri. Astfel, şoferii şi-au transmis deja mesaje pe reţele de socializare pentru a se aduna şi a protesta. „La iniţiativa unui grup numeros de cetăţeni din zona Beiusului, vineri 29 Aprilie de la ora 16, în parcarea fostei benzinării de la ieşirea din satul Pocola (pe direcţia Beius – Oradea), va avea loc o acţiune de protest împotriva stării inacceptabile a drumurilor din aceasta zona. Sunt aşteptaţi să participe câteva sute de şoferi, împreună cu autoturismele lor”, se arăta în mesajul care circulă pe internet.

Protest apolitic

Cu toate că unii au lansat supoziţii conform cărora protestul şoferilor ar fi fost iniţiat de cei din politic, organizatorii au ţinut să dezmintă aceste zvonuri. „NU este un protest care să ţină de politică. Acesta este un protst apolitic. Suntem aici simpatizanţi ai tuturor partidelor şi nu se ţine cont de culoare politică”, a ţinut să precizeze lui Szigeti Pirtea Cosmin.

 La ora 16.30 parcarea din preajma fostei benzinării de la ieşirea din Pocola era neîncăpătoare pentru mulţimea de maşini adunată pentru protest. La întâlnire s-au prezentat aproape 100 de şoferi cu maşinile, multe care au suefrit reparaţii la sistemele de direcţie datorită drumurilor. Pentru a sublinia punctul lor de vedere protestatarii din Beius si imprejurimi s-au încolonat ordonat şi au parcurs distanţa de la Pocola până la ieşirea din Răbăgani spre Oradea în viteza a doua, după care au revenit la locul de întâlnire, în speranţa că vor sensibiliza clasa conducătoare pentru a lua măsuri în vederea reabilitării drumurilor din zona depresiunii Beiusului.

 „E o prea mare coincidenţă că aum, după ce am anunţat că vom protesta, se lucrează încontinuu la plombarea drumului”, a mai subliniat lui Szigeti Pirtea Cosmin.

Soferii din Beius protesteaza pentru DN 761Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor