„Colţul Verde” la APM Bihor

„Colţul Verde” la APM Bihor
ORADEA – Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, sărbătorită în 5 iunie, Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Bihor, a pus la dispoziţia mai multor unităţi de învăţământ din Bihor „Colţul Verde”. Acesta este un spaţiu destinat expunerii unor lucrări care au ca temă mediul şi care sunt confecţionate exclusiv din materiale reciclabile şi biodegradabile.

„La această expoziţie vor participa 13 unităţi de învăţământ colaboratoare, iar primii care s-au înscris sunt copiii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, îndrumaţi profesoarele Samica Boghiu şi Maria Ivănescu. Lucările lor au fost admirate timp de o lună în incinta APM-ului”, ne-a declarat Ioana Lascu, purtător de cuvânt la APM Bihor.

Lucrările expuse în prezent aparţin elevilor din cadrul Cercului de Chimie Experimentală „Nymphea” din cadrul Palatului Copiilor şi elevilor din Oradea, îndrumaţi de profesoara Voichiţa Moş. Acestea vor rămâne la „Colţul Verde” până la sfârşitul lunii.

„«Colţul Verde»” este o oportunitate pentru preşcolari şi şcolari de a-şi dezvolta simţul practic şi imaginaţia, de a cunoaşte mai bine mediul înconjurător, ceea ce înseamă biodegradabil şi reciclabil şi de ce nu, de  a fi apreciaţi pentru munca lor”, a precizat Ovidiu Dăescu, directorul coordonator al APM Bihor. „Colţul Verde” are ca scop dezvoltarea respectului şi a preţuirii naturii, şi va fi ocupat cu lucrări până în mai 2010”.

M.C.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !