Comemorează moartea lui Cristos

De Crina Dobocan
5Comentarii
Comemorează moartea lui Cristos
Martorii lui Iehova din peste 240 de ţări şi teritorii din întreaga lume comemorează marţi, 11 aprilie, moartea lui Isus Cristos.

Şi în urbea de pe Crişul Repede credincioşii se vor aduna pentru a comemora acest eveniment creştin. Cu acest prilej, în lăcaşurile de cult se vor prezenta discursuri despre foloasele de care au parte toţi oamenii datorită morţii de jertfă suferite de Mântuitorul Isus Cristos. Martorii lui Iehova îi invită pe toţi cei interesaţi să ia parte la acest eveniment.

„Cu secole în urmă, un profet inspirat de Dumnezeu a prezis că va veni timpul când omul va trăi în armonie cu natura. Boala va fi eliminată. Familiile își vor putea construi propria casă, își vor cultiva propriul teren și se vor bucura de roadele muncii lor.

Lucrările de putere înfăptuite de Isus la scară mică sunt o dovadă că astfel de profeții vor deveni realitate la nivel mondial. Moartea lui Isus a fost esențială pentru ca, în viitor, cauzele suferinței să fie eliminate. Întrucât moartea Sa joacă un rol foarte important în îndeplinirea scopului lui Dumnezeu, Isus le-a poruncit discipolilor săi să o comemoreze. Potrivit calendarului biblic lunar, anul acesta, Comemorarea morții lui Isus va avea loc marți, 11 aprilie. Martorii lui Iehova vă invită să fiți alături de ei pentru a asculta o cuvântare în care se va explica în ce fel moartea lui Isus vă poate aduce foloase”, a arătat Sergiu Popa, din partea comunităţii din Oradea a Martorilor lui Iehova.

Lăcaşuri unde se va derula evenimentul:

Oradea

Sykes Trade Center, la parter (str. Nufărului nr. 28 E), ora 19:30

Sala Regatului Martorilor lui Iehova (str. Olimpiadei nr. 44), ora 20:00

Hotel Nevis Oradea (str. Lăpuşului nr. 2), ora 20:00

Aleşd

Sala Regatului Martorilor lui Iehova (str. Cloşca nr. 22), ora 20:00

Beiuş

Sala de sport a Liceului Vocaţional Pedagogic „Nicolae Bolcaş” (str. Parcul „Mihai Eminescu nr. 4), ora 20:00

Popeşti

Sala Regatului Martorilor lui Iehova (str. Principală nr. 310), ora 20:00

Salonta

Sala Regatului Martorilor lui Iehova (str. Tudor Vladimirescu nr. 17), ora 20:00

Ştei

Sala Regatului Martorilor lui Iehova (str. Miron Pompiliu nr. 106), ora 20:005Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor